Badkamertrends

Tegels van toen

Tegels ‘van toen’ zijn weer helemaal terug. Van retro jaren ’20 en ’30 tegels, in bijpassende kleuren, tot de geometrische vormen en patronen uit de seventies. Het leuke is: je hoeft je echt niet tot één stijl te beperken. Er mag volop gemixt en gematcht worden!

Grijs keramiek

Mooi: een toilet of waskom van grijs keramiek. Stijlvol en een stuk warmer dan de standaard witte varianten. Je kunt je sanitair zo veel beter afstemmen op de rest van de ruimte. Tegels wil je toch het liefst even zien en voelen, voor je iets beslist. En naast andere vormen en kleuren kunnen houden, zodat je de gaafste combinaties kunt maken. In Wooning Bergschenhoek vind je ruim 2.000 tegels in álle soorten en maten. Inspiratie genoeg!

Ronde spiegels

Een trend die je makkelijk kunt toepassen in jouw badkamer: de ronde spiegel. Fijne afwisseling tussen alle hoekige vormen. Zwart, goud, zilver, koper, hout: het mag allemaal, als het maar rond is! Mooi en handig: kies voor een model met LED-verlichting en/of spiegelverwarming.

Vrijstaand bad

Lekker luxe en ruimtelijk: een vrijstaand bad met, als het even kan, een staande kraan. Maak een statement door het bad diagonaal in een hoek te plaatsen. Een vrijstaand bad neemt vaak minder ruimte in beslag dan een ingebouwd exemplaar. En is dus ook geschikt voor een kleinere badkamer. Zet het bad dan nét een stukje van de wand af.

Douchetray

Een douchetray (of douchevloer) is op maat en in diverse kleuren leverbaar. Zo kun je de douche haast naadloos over laten lopen in de badkamervloer: strak en stijlvol! De douchetrays zijn voorzien van een goede antislipklasse. Omdat je geen voegen hebt, maakt het een stuk beter schoon.