Keukentrends

Hoe mooi of stijlvol jouw huis ook is, uiteindelijk is maar één ding echt belangrijk: dat het er voelt als thuis. En dat betekent voor iedereen iets anders. Bij Wooning snappen we dat. We hebben hier dan ook alle aandacht voor je.

Hout

Hout(look) is terug. En echt niet alleen in een landelijke of rustieke keuken. Met de juiste materialenmix pas je het perfect toe in een moderne, strakke look & feel. Het geeft de ruimte een authentieke en warme sfeer. Mooi met helderwit of robuust zwart.

Smart technology

Onze keuken wordt slimmer. Een kopje koffiezetten met je smartphone? Zien we steeds vaker. Nog zo’n fijn staaltje smart technology: een inductiekookplaat die je helpt bij het bereiden van de perfecte maaltijd. Rare of well-done? Wordt vanzelf geregeld.

Om écht gevoel te krijgen bij wat bij jou past, mag een bezoek aan de showroom niet ontbreken. Bij Wooning Bergschenhoek vind je maar liefst 80 keukens in diverse stijlen en opstellingen. Kom sfeer proeven!

Heel veel zwart

Helemaal van nu: een matzwarte spoelbak. Combineer hem met een net zo zwarte of messingkleurige kraan voor het perfecte plaatje. Past zowel in een hypermoderne als landelijke keuken. Mooi!

Groene troef

Toch fijn: altijd direct kokend water bij de hand. Een kokendwaterkraan is vaak milieuvriendelijker dan een waterkoker. En kies je voor een model met COMBI-reservoir (voor direct kokend en warm water), dan kun je zelfs energie besparen. Je pakt bovendien altijd alleen de hoeveelheid die je nodig hebt.

Weg met de bovenkasten

De ‘traditionele’ keukenindeling lijkt passé. In plaats van bovenkastjes kiezen we steeds vaker voor één strakke kastenwand en een los kookeiland. Of voor mooie wandplanken, waar je je pronkstukken op kwijt kunt. Zo wordt de keuken ruimtelijker én persoonlijker.

Subheading for this paragraph