3 x mooi gecombineerd

in de keuken

Met het goed matchen van kleuren en materialen maak je jouw keuken écht van jou. Maar er is zoveel te kiezen! Waar doe je nu goed aan? We geven alvast een voorzet, met 3 combinaties die het heel goed doen in de keuken – en waar je dus met een gerust hart voor kunt gaan.

Rustiek gevoel Hout & graniet

Houd je van landelijk en robuust? Dan kies je in jouw keuken het liefst voor ‘echte’ materialen en natuurlijke kleuren. Houten frontjes geven precies het juiste gevoel. Het liefst niet te strak afgewerkt: noesten en nerven mogen gewoon gezien worden! Combineer de frontjes met een stoer granieten werkblad.

Tijdloze klasse Donkerblauw met marmer

Blauw is al jarenlang een trendkleur in de keuken. Vooral donkere blauwtinten, zoals marineblauw, geven de ruimte rust en sfeer. Combineer het blauw met een marmeren (of marmer-look) werkblad in een lichte tint voor een modern geheel. Koperkleurige details en accessoires maken het plaatje af.

Modern met een stoer jasje Wit & beton

Ga je liever voor rustig, licht en modern? Dan zit je met een witte, strakke basis eigenlijk altijd goed. Zoek het contrast op door voor een robuust werkblad te kiezen. Met een exemplaar van beton (of betonlook) geef je jouw keuken een stoer, sfeervol randje.

Om écht gevoel te krijgen bij wat bij jou past, mag een bezoek aan de showroom niet ontbreken. Bij Wooning Bergschenhoek vind je maar liefst 80 keukens in diverse stijlen en opstellingen. Kom sfeer proeven!


Zin in meer inspiratie? Vraag dan gratis ons papieren magazine aan, vól trends, binnenkijkers en tips.